<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=283086458954627&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Fordelene for en kantine med å bruke en fullsortimentsgrossist

Skrevet av Ronny Skoglund | 02. jul 2019

En kantine trenger store mengder mat og skal kunne tilby et bredt spekter med valgmuligheter for gjestene sine. Standardvarer, spesialvarer, varer som kan bunkres opp, sesongvarer og knasende sprø ferskvarer. Alt dette – og mye mer – kan en fullsortimentsgrossist levere til deg.

 

1. Alt på én pall

Du får alt på døra i én og samme bestilling. Hors Servicegrossistene får du alle kjente merkevarer og samtidig god tilgang på rimeligere alternativer og lokale spesialiteter. Det er enkelt og oversiktlig for deg å få currypaste og servietter levert på samme pall som quinoa, tomater og dispenserjuice. Skal dere servere noe til en spesiell anledning? Servicegrossistene leverer også alkohol. Med en samlet leveranse med alt du trenger, slipper du å forholde deg til småbestillinger fra flere leverandører.

 

2. Penger spart

Når alt av bestillinger kommer på én og samme faktura, får du også bedre oversikt over utgiftene. Det er nemlig ikke gitt at alle leverandører har samme policy på transportpriser og synlige og skjulte gebyrer. Med færre leverandører å følge opp og god oversikt over varebestillingene, er det også penger å spare.

 

3. Kunnskapsrik leverandør

Hos en fullsortimentsgrossist jobber det dedikerte mennesker som kan litt av hvert om mat og storkjøkken; fra de enkle, raske måltidene til flotte, kulinariske opplevelser. Et stort vareutvalg betyr et stort spekter med ulike kunder, og du får en grossist med bred erfaring innen storhusholdning. Trenger du hjelpe til å finne drikkevarer til julebordet, eller trenger du inspirasjon til nye varianter av påsmurt? Ønsker du inspirasjon til krydring og sauser? En fullsortimentsgrossist kan hjelpe deg med så mangt.

 

4. Lagerkompetanse

En fullsortimentsgrossist har også god kompetanse på lager og transport. Effektiv, moderne lagerteknologi og logistikkløsninger sørger for at ømfintlige, ferske varer holder seg friske helt fra Lindesnes til Nordkapp – og til og med til Svalbard. Mange fullsortimentsgrossister har også bred erfaring på levere til større institusjoner og bedrifter, som offshore, helsesektoren, kommune og fylke, og er vant til å snu seg fort og løse mange ulike logistikkutfordringer.

 

190702_Kantine_bilde2_(Serveringsgrossistene)

Bruker du en lokal fullsortimentsgrossist, får tilgang til de produktene som produseres rett i nærheten av deg, i tillegg til alt det andre du trenger. – Alt på samme pall!

 

5. Hva som passer for deg

En grossist som leverer «alt» har et fleksibelt sortiment. De kan levere det du måtte ønske av kjente norske og utenlandske merkevarer, og samtidig tilby lokale spesialiteter og bestillingsvarer, også det du trenger av drikke, både til hverdags og fest. En fullsortimentsleverandør leverer alt av grossistvarer; kolonialvarer, tørrvarer, kjølevarer og frysevarer, i tillegg til alt av faste meierivarer som ost, flytende meierivarer som melk og det aller meste av frukt og grønnsaker.

 

6. Varer du ikke finner andre steder

En fullsortiments-grossistkjede som Servicegrossistene, kjenner de lokale forholdene godt, og har tilgang på en rekke lokale spesialiteter som kanskje ikke er tilgjengelig for vanlige forbrukere. Mange leverer ikke bare til storhusholdning på land, men kan også ha varespektre som dekker behovet for totalleveranse av tørr-, kjøle- og frysevarer, teknisk forbruksmateriell og taxfreeprodukter til blant annet offshore-markedet. En fullsortimentsgrossist vil selvfølgelig også kunne tilby spesialprodukter for ulike segmenter; næringstette produkter til helsevesenet, barnevennlige produkter til barnehage og serveringsklare produkter til kantine.

 

Last ned sjekkliste

 

Til toppen Skriv ut denne fagartikkelen