<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=283086458954627&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Fordelene med å bestille frukt og grønt for storkjøkken fra Servicegrossistene

Skrevet av Nenad Despotovic | 25. okt 2019

Det beste på markedet av frukt og grønt skal trygt frem - til kvalitetsbevisste kunder.

 

Respekt for varene – og deg!

Frukt og grønt er levende råvarer og en krevende varekategori. Det aller viktigste for Servicegrossistene er at kunden blir fornøyd. Når du bestiller frukt og grønt fra nettbutikken, kan du være sikker på at du får varer av høyeste kvalitet levert til restauranten din. Grossisten kjenner råvarene sine og vet hvordan de skal lagres, fraktes og håndteres for å komme trygt frem til deg.

 

Kunnskap om grønt

Frukt og grønt kjøpes inn fra hele verden. Når sesongene i Norge er slutt, vet grossisten hvor nye råvarer kan hentes inn. Servicegrossistene står på for å skaffe deg de beste tilgjengelige produktene til enhver tid. Det kan være vanskelig å se hvilken salat som er den sprøeste eller hvilken appelsinvariant som er den søteste når du scroller deg gjennom bilder i en nettbutikk. Ta kontakt med grossisten din, de kan hjelpe deg med å ta de rette valgene!

 

Lokale godbiter

Servicegrossistene består av grossister som er sterkt knyttet til området de holder til i. Grossistene har mange gode kontakter i lokalmiljøet, og er stadig på leting etter nye produsenter som kan dyrke frukt og grønt i de volumene og til den kvaliteten som storkjøkkenbransjen krever. Lokal produksjon sparer transportkostnader, reduserer miljøbelastningen og reduserer også risikoen for kvalitetsforringelse og svinn.

 

191025_Trender_bilde2(Servicegrossistene)

Urtene står ferdig pakket på et av Servicegrossistenes grønnsakslagre. – Godt sikret for en trygg transport ut til kunder med høye forventinger.

 

Grønne bestillinger i nettbutikken

I nettbutikken til Servicegrossistene finner du det meste. Om du vil ha store kvanta eller det sjarmerende og unike, er opp til deg. Foretrekker du grønnsakene ferske og nyplukkede, eller er det mer lettvint med frosne produkter? Synes du frossent og ferdigkuttet er mer lettvint, slik at du kan du spare arbeidskraft og holde bedre kontroll på svinnet? Er du usikker på hva som lønner seg for ditt kjøkken? Hør med grossisten din og få en god avtale!

 


Frukt og grønt til polare områder

Servicegrossistenes ServiceNord Engros i Harstad har et av Nord-Norges største frukt og grøntlagre. Ikke dekker de bare et område på størrelse med nesten halve Norge, de leverer også frukt og grønt til både Svalbard, Hopen og Bjørnøya. Les mer om denne grossisten i Servicegrossistenes magasin her. 


 

Seriøs kamp mot matsvinn

Som en betydelig mataktør i Norge, er Servicegrossistene sitt miljøansvar bevisst. Med det ypperste av lagerteknologi og logistikk, sørger grossisten for at så lite som mulig går til spille, og at kjølekjeden overholdes gjennom hele lager- og transportlinjen. Servicegrossistene har signert store forpliktelser innen energireduksjon og matsvinn, og er en aktør som tar et betydelig samfunnsansvar for å bringe mat og drikke ut til norske restaurantbord så skånsomt og effektivt som mulig.

 

Få oversikt over hva du kan bestille fra oss. Få oversikt her.

Til toppen Skriv ut denne fagartikkelen