<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=283086458954627&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Fylte cupcakes til Valentine's Day

Skrevet av Servicegrossistene | 29. jan 2020

Kjærlighetens dag er snart over oss igjen, og her er noen virkelig lekre, små kaker som setter gjestene i den rette stemningen.

Hvem hadde vel ikke elsket å få en cupcake på asjetten? Her er en oppskrift fra Hokkaido-regionen i Japan. De inneholder litt mindre sukker enn våre europeiske cupcakes, og de blir noen ordentlig sjarmerende og fluffy kjærlighetserklæringer.

 

Ingredienser:

45 g eggeplommer

135 g eggehviter

60 g sukker

35 g maisolje

45 g melk

58 g hvetemel

2 g bakepulver

 

Kremfyll:

200 g pisket krem

Valgfrie bær

 

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 165 grader.
  2. Bland eggeplommer og 20 g av sukkeret til deigen er lys og tykk. Hell i maisoljen. Pisk ordentlig. Hell i melken og pisk. Sikt hvetemel og bakepulver inn i deigen. Rør om til alt er blandet.
  3. Pisk eggehvitene til de tykner og hell gradvis i resten av sukkeret. Fortsett å piske til du har en «firm peak». Vend forsiktig blandingen inn i den andre deigen i 3 omganger. Fordel deigen i cupcake-former, fyll dem ca. halvveis. Stek dem midt i ovnen i ca. 25 minutter, og sett dem til avkjøling.
  4. Pisk kremen til den er relativt fast og bland inn valgfrie bær. Bringebær anbefales på det varmeste, jordbær kan gjøre at fyllet blir for løst. Bruk en sprøytepose for å fylle kremen inn i cupcakene, som nå har sunket litt sammen.

 

Nisjeprodukter

 

Oppskrift og foto: Servicegrossistene

 

Til toppen Skriv ut denne fagartikkelen