<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=283086458954627&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Servicegrossistene - Alt på én og samme bil

Skrevet av Frode Olsen | 18. okt 2019

Hva enn du måtte ha på menyen; en fullsortimentsgrossist leverer deg det aller meste – i én og samme leveranse.

 

Alt på ett sted

Vi vet det kan være travelt å drive restaurant, selv utenom restaurantens åpningstider. Noen må stå klare for å ta imot alle småleveransene som kommer i flere omganger i løpet av formiddagen, og dere må holde av hylleplass til leveranser dere venter på. Bruker dere en grossist som leverer alle varegrupper, kan dere få alt dere trenger i én vending, og få alt på plass med én gang. Dere sparer tid på oppfølging, beskjeder, purringer og behandling av fakturaer. Det kan lønne seg!

 

Lagringsekspertise

Varene blir levert av en aktør som virkelig kan lagring og transport. Servicegrossistene kjenner alle varegruppene sine, og står på for at leveransen skal komme frem til deg så fersk og fin som mulig. – Og lurer du på noe om videre lagring og håndtering av varene dine, er det bare å spørre grossisten. Dette er folk som har svar!

 

191022_Trender_bilde3(Servicegrossistene

Du får selvfølgelig også levert alkohol med på samme leveranse som alt det andre du trenger til serveringsstedet ditt.

 

Nettverk og kunnskap

Servicegrossistene har et stort vareutvalg og kan hjelpe deg med å få tak i det meste, også spesialvarer. I tillegg har de ofte en sterk lokal forankring til nærområdet ditt, og vet hvor de beste sesongvarene finnes. Dere slipper å bruke mye tid og energi på å stadig lete opp råvarene dere ønsker dere. Det er også enkelt å bytte ut merkevarene og produktene dere vanligvis bruker, hvis dere ønsker å prøve noe nytt.

 

Hvordan bestille varene?

Det er egentlig veldig enkelt: Gå inn på sg.no og registrer deg hos den grossisten som holder til nærmest deg. Da er det bare å plukke varene du ønsker, slik du pleier i en hvilken som helst annen nettbutikk. Oppbevaring, pakking og transport tar grossisten seg av. Alt kommer trygt frem!

 

Mottakelsen av leveranser

Når det kommer en bil som du vet har mange skjøre varer, er det viktig å unngå brudd i kjølelinja. Derfor er det lurt å ha tydelige avtaler med grossisten om når leveransen kommer, slik at du eller kolleger kan hjelpe til med å få varene i hus raskt og skånsomt. Faste avtaler med en leverandør som leverer til tidspunkter dere har blitt enige om sammen, gir dere forutsigbarhet og orden på kjøkkenet.

 

Her finner du alt du trenger til bakeriet.

Til toppen Skriv ut denne fagartikkelen