<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=283086458954627&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Servicegrossistene lanserer Fantastisk Fersk

Skrevet av Helene Ask Hunskaar | 29. okt 2019

Det frodige frukt- og grøntutvalget hos Servicegrossistene fortjener sin egen merkevare!

 

Én samlet kategori

For å samle Servicegrossistenes frukt og grønt under et felles navn og gjøre det enklere og tryggere for kundene å gjøre innkjøp, ble merkevaren «Fantastisk Fersk» lansert sommeren 2019. Servicegrossistene har allerede høstet mange lovord om konseptet, og kategorisjef for frukt og grønt, Nenad Despotovic kan love mye spennenende for varekategorien også i fremtiden.

 

Kundens garanti

Frukt og grønt er levende råvarer og en krevende varekategori. Hos Servicegrossistene er nettopp denne kategorien et satsningsområde, og stadig flere kunder kjøper frukt og grønt fra sin lokale grossist sammen med øvrige varer. Med Fantastisk Fersk-konseptet, får kundene en ekstra garanti for en høy og jevn kvalitet på grønne råvarer.

 

191029_Trender_bilde2(Servicegrossistene)

Servicegrossistenes kategorisjef for frukt og grønt, Nenad Despotovic, jobber tett på råvarene, og har store planer for den nye merkevaren.

 

Fantastisk Ferskt – hele året

Når det kommer til frukt og grønt, kjøpes dette inn fra hele verden. Ettersom sesongene veksler, må den samme råvaren hentes fra mange forskjellige land og leverandører gjennom året. Hos Servicegrossistene er det Nenad som er ansvarlig for til enhver tid å skaffe kundene de beste råvarene. Når sesongene i Norge er slutt, vet han til fingerspissene hvor erstatningsråvarene skal hentes.

 

Grønne mål

Den nye merkevaren er ikke bare gimmick! Med Fantastisk Fersk som verktøy kan Servicegrossistene nå jobbe enda mer målrettet for et grønnere og mer bærekraftig kosthold innen storkjøkkenbransjen. Med en tydelig merkevare, vil det også bli lettere å stille krav til produsenter og leverandører for å opprettholde det brede utvalget og den høye kvaliteten på frukt og grønt.

Ser du Fantastisk Fersk-logoen når du bestiller varer i nettbutikken, skal dette være din garanti for at du får kvalitet gjennom hele året.

 

Få oversikt over hva du kan bestille fra oss. Få oversikt her.

Til toppen Skriv ut denne fagartikkelen