<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=283086458954627&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Slik fungerer Servicegrossistenes nettbutikk

Skrevet av Helene Strand | 22. okt 2019

Usikker på hvordan du bestiller varer til storkjøkken på nett? – Det er ikke så vanskelig! Se bare her:

 

Handlelister

Er du kjent med handlelistene som private aktører bruker i bestillingsløsninger for dagligvarer? Det er ikke så stor forskjell på disse og Servicegrossistenes nettbutikk! Hos Servicegrossistene kan dessuten flere i kjøkkenpersonalet ditt få tilgang til de samme listene, om du ønsker det. Slik kan flere kolleger være med på å gjøre innkjøp sammen.

 

Del opp pakningene

Driver du et lite sted og frykter å få gedigne forpakninger? Det er faktisk veldig enkelt å bestille anbrekk når du handler i nettbutikken. Da kjøper du bare deler av pakkene, og slipper å sitte igjen med en kjempeforsyning som du kanskje ikke får brukt opp.

 

191018_Trender_bilde2(Servicegrossistene)

Mye går digitalt, og i flere av grossistlagrene snakker datasystemene direkte ut til lagerarbeiderne. Plukkingen av matvarer foregår skånsomt og manuelt. Varene hentes fra ulike kjølesoner hos grossisten din og pakkes i én samlet leveranse.

 

Lett å finne informasjon om varer

Når du serverer mat, har du også et stort ansvar for å gi gjestene de korrekte opplysningene om maten du serverer. På Servicegrossistenes nettside er det enkelt å finne denne informasjonen. Allergener, innhold og opprinnelse; alt du trenger å vite står listet opp under hvert produkt i bestillingsløsningen.

 


SÅ enkelt er det:

1. Gå inn på sg.no

2. Logg inn*

3. Start bestillingene

* Forutsetter at man er registrert kunde hos Servicegrossistene 


 

Få oversikt over hva du kan bestille fra oss. Få oversikt her.

Til toppen Skriv ut denne fagartikkelen