<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=283086458954627&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Suksesshistorie: AGA Kantiner

Skrevet av Petter Utne Børrehaug | 05. jul 2019

Som matleverandør for AGA kantiner, hjelper Servicegrossistene til med å mette folk i krevende arbeid.

 

Mat til skikkelig arbeidsfolk!

I Mo Industripark, på den gamle jernverkstomta i Mo i Rana, finner vi en næringsklynge av både produksjons- og tjenesteytende bedrifter. Her finner vi også en kantine litt utenom det vanlige. Hos AGAs Kantinedrift & Catering serveres mat i rause porsjoner med store smil og mye humor. Det er Brynhild Einvik og hennes jenter som har ansvaret for å mette flere hundre sultne arbeidsfolk som daglig utfører hardt og krevende kroppsarbeid. 

 

190709_Kantine_bilde2(Servicegrossistene

 

Klassikere på menyen

Her sverger gjestene til en klassisk meny, og Brynhild forteller at de store favorittene i kantinen er saltkjøtt, koteletter og karbonader. «Og bacon da, masse bacon», sier hun smilende. «Mange av gutta har kan spise ubegrenset og likevel er tynne som streker – ikke skjønner jeg hvor det blir av», fortsetter hun. «Nei, disse kara må ha skikkelig mat!» 

 

190709_Kantine_bilde3(Servicegrossistene

Full aktivitet og hardt arbeid på den gamle jernverkstomta i Mo i Rana

 

Nok til alle

Om det er tilfeldig eller ikke, vet vi ikke, men av Brynhilds mange gjester er det så godt som ingen med allergier eller intoleranser. Den eneste bekymring en gjest kan ha her, er om porsjonen er stor nok. Og Brynhild kan berolige eventuelt urolige gjester. Hos AGA skal alle bli mette!

Som grossist har AGAs Kantinedrift og Catering valgt Servicegrossistene Arne Sjule AS som storhusholdningsleverandør, som også på sin side gjør også alt de kan for å holde arbeidsfolket på «Jernverket» mette og fornøyde.

 

Lønnsomhet i kantinedriften

 

Til toppen Skriv ut denne fagartikkelen