<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=283086458954627&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Suksesshistorie: Pincho Nation

Skrevet av Petter Utne Børrehaug | 15. okt 2019

Restaurantkonseptet «Pincho Nation» er en herlig blanding av smak og sanseinntrykk. Restaurantene tar deg inn i et maksimalistisk sirkus og teaterunivers, og er et frodig motstykke til de mange avdempede og minimalistiske restaurantkonseptene som finnes i dag.

 

Brød og sirkus til folket

Pincho Nations konsept er en stor meny med mange småretter fra hele verden. Både mat og drikke bestiller du i Pincho Nations egen app. Drikke henter du i den spektakulære baren og når kjøkkenet har tilberedt maten din, hentes den rykende fersk i matluken. Pincho Nation har vært en stor suksess siden den første restauranten åpnet på Jernbanetorget i Oslo i 2017, og i 2019 åpnet også en Pincho Nation-restaurant i Krsitian IV´s gate.

 

191015_Trender_bilde2(Servicegrossistene

Travelt bak en skinnende blank bardisk hos Pincho Nation. Her under åpningen av den første restauranten i Oslo.

 

App-bestilling og personlig service

App-løsningen har blitt tatt imot av gjestene på en fantastisk måte, og selv om bestillingene foretas i app’en, mangler det ikke på personlig service. I restauranten møter du en et crew utenom det vanlige. Her er det sirkusdirektører, sjonglører og gjøglere som gjør alt for at du skal få en god opplevelse.

 

Utfordrer leverandøren

Servicegrossistene er stolt leverandør til Pincho Nation, og selv om menyen krever mange spesialprodukter og spesialtilpasset logistikk, er det utrolig spennende å få være med på reisen. Å bli utfordret av kundene er gøy, ikke minst når vi ser resultatet!

 

– Besøk Pincho Nation for en restaurantopplevelse utenom det vanlige!

 

Få oversikt over hva du kan bestille fra oss. Få oversikt her.

Til toppen Skriv ut denne fagartikkelen